• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Искам да започна с някаква програма

  • Автор на темата vikiman
  • Започната на
F-Utils е една чудесна програма. За жалост не е безплатна, но е изцяло българска и там се получават чудесии. Всичко има в нея, даже и постпроцеси за различни програми за разкрой да изкарва детайлите.
 
С коя версия на ф-утилс си?Покажи някоя чудесия.
 
Не я ползвам, за жалост. Само съм гледал представянето й и съм чел за възможностите й. Който може да си я позволи наистина ще му е в голяма помощ. Има добри резултати с нея доколкото съм виждал.
 
Колеги пълно щастие няма, футилуса ми се струва скучна а за рендерите да не говорим.Ако една програма предлага all in one все някъде ще има компромис.
 
Здравейте, искам да си кача някаква програмка било то и по стара за да почна да се уча. За целта мисля Базис 7 ще свърши работа. Видях на 1 стр. колегата goroberto беше дал някакъв линк, свалих от там архива, но като гледам там са май само файлове които да заместиш при вече инсталирана програмка. Да ли всичко там е каквото трябва незнам, че темата е доста стара. Кажете как става исталирането или аз нещо бъркам. Иначе компа е с WIN 7 - 32 bit и би трябло да стане за целта.
 
Здравей базис 7 няма да можеш да поткараш на вин 7. Почвай с 8 има доста уроци в youtube.
 
Здравей базис 7 няма да можеш да поткараш на вин 7. Почвай с 8 има доста уроци в youtube.
Здравейте то за уроците е ясно, но самата програмка по торенти ли да я търся, че то отдавна сте ги нищили нещата, а и коя разновидност е по читава, че четох тук, че имало няколко.
 
За х32 използвай базис 7.базис 8 работи само на х64, ако бъркам колегите ще ме поправят.
 
Ами знам ли, колегата преди мен казваше, че 7-та няма да тръгне на WIN 7, пък тъкмо Вие с него сте ги дискутирали нещата преди време, до колкото четох темата за Базис 8.
 
Последна промяна:
Да, отдавна беше и нямам базис 7 или 8 в момента инсталиран, защото не ми трябва. Не помня вече подробности, старост...
Та в темата трябва да са описани нещата, а тук е забранено да се качват линкове на кракнат софтуер, а базис вече няма демо версии..
 
Back
Горе