• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Избор на климатик

  • Автор на темата kobutan
  • Започната на
Panasonic CS-RE09QKE е вариант, но няма екстрите на по високия клас, аз имам и мидеа за 500лв но тя не пада под 1kw на отопление, така че скъпото ти се изплаща за година две, и ще стоиш на топло, а другите като захладнее ще почнат да размразяват на всеки час, и няма да ти е много конфортно. А за енергиината ефективност сега са я спрели, нямат пари.
 
много ти благодаря колега за информацията и разбирам че си прав.купувал съм си и преди по евтини неща - и компютри, и инструменти, и таблети, и телефони и съм правил някакъв компромис а особено след известно време съм съжалявал че няма допълнителни функции и че не мога да ги ползвам нещата за допълнителни неща, които в момента на купуването не съм преценил че ще ми трябват. така че вече за някои неща като техника компромис ако правя това може да е само производителя - не най скъпия, но пак добър производител и с много функции да е покупката.но още 400-500 лв са ми над бюджета и затова предпочитам да изчакам и да събера парите или да не купувам нещо друго.та за момента чакам намаления, черен петък и други такива не само за климатик, а и за други покупки,които съм запланувал.климатик ще се купува, но няма да е сега.
 
Аз лятото купих панасомик 15-ка от техномаркет на половин цена от 2200 на 1100лв., бях поръчал и една 12ка от 1700 на 850 ама ме изиграха, не ми го пратиха бил дефектен,имаше намаление на почти всички климатици на 50%, ама маи беше за добро защото сега ми дойде директно от япония тошиба на 2години най висок клас като цена за нов 3000лв. на 1400лв. Така че не бързай, като ти дойде твоята машина на подходяща цена, ти ще си я вземеш, но все пак си набележи някои и го следи да му падне цената и го грабвай. Успех и ако има нещо пиши
 
избрал съм панасоника, дето го предложи.
прочетох супер неща за него.ама е 1449 лв, които в момента нямам......
 
Избора е добър, ето го на същата цена , но с безплатен монтаж . Тези модели на panasonic си държат цена, а за параметрите който има е на доста добра цена, спрямо другите марки. Като събереш парички, взимай един и си решаваш проблема с отоплението.
 
А какъв климатик може да се намери, но да работи без да се размразява при ниски температури под 0°?
 
С фуджицо съм вече 3 години и съм адски доволен
 
Back
Горе