• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Фен на Леново

Линукса може да се настрои така, както ти душа иска, но трябва да си навътре в нещата, за да може да постигнеш този резултат. Мак не съм ползвал. Може би е добър, но и доста скъп.

Аз понеже си харевам Гном 2 и бях свикнал с него, но Убунту го направиха с Гном 3, който не ми хареса особено и беше пълен с бъгове. С много четене и пробване направих Гном 3 да изглежда като Гном 2, както на мен ми харесва. Работи си перфектно.
 
И аз да се присъединя към феновете на Леново! Ползвам вече 3 години ThinkPad T400, a синът ми от 4 години е с ThinkPad R500. С компютри се занимавам от 1996 година и Леново според мен за здрав "товарен кон" за работа, който няма да те остави. Това е и единствената марка, която има улуци на машините си (поне тези, които копират IBM външно).
 
Всичко в нашата малка скромна фирма е Lenovo работни станции сървъри и лаптопи най-различни модели ThinkCenter A70, A71 и А72 лаптопи X61s, R400, x200 архаични Т40-та мишки клавиатури Lenovo колегите купуват и минерална вода от Асеновградското село Леново :) - фанатици
В МКС също работят с IBM X30-та
 
Последните 2-3 години ми се наложи да купя четири леновота. До момента нямат грешка :)
 
Засега съм много доволен имам безсмъртен IBM t42 оше работи ако го пусна но незнам даже на колко години е, ideacentre B320 на детето големия "таблет" 21 инчов декстоп тип all in one с тъч, бащата ползва thinkpad T520, телефона ми е viber p1m, на сестрами непомня какъв беше лаптопа но и той вече е на 3-4 години.
но всичко това е нищо в сравнение с фирмата за която разказва Makena :a0142:
 
Предпочитам Леново не само защото са добри и продуктивни , но също така имат много добра гаранционна и извънгаранционна подръжка .
 
Back
Горе