• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Винтоверти

Ами,то както му свикнеш. Всичките осемнадесет години, в които се занимавам с мебели съм работил с 18-волтови. На мене пък 10-12 волтовите ми се струват, като играчки:). Имам верт на 90 градуса за тесни места. Пък и зегето е на 18. Просто връткам батериите. Днеска се замислих и за един флекс на батерии и той е на 18 волта. По-практично ми е някакси всичко да е с едни и същи батерии. Пък и конете са повече.
Да добавя: Не работя с най-големите 18 волтови с удар,ами с по-малките им братя. Големите са наистина тежки. Една стъпка ги дели от перфораторите
 
Последна промяна:
Препоръчайте професионален винтоверт за всекидневно използване... този който използвам е доста стар и е време да го сменя.
Нека да е 18V. Нямам претенции към марката, нека върши работа.
 
Ето едно предложение от мен:
 
Благодаря, сега ще го видя.
 
Най новата ми придобивка
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
 
Най новата ми придобивка
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
Браво! Със здраве да си ги ползваш! Само едно кратичко ревю на комби верта да направя. Преди няколко месеца си взех същия DeWalt и тъй като преди това работих четири години само с Hitachi виждам разликите между двете машини. DeWalt-a е по-бързооборотен и това понякога води до отплесване на бита при завиване на винт и нежелателни вдлъбнатини по плоскоста,която се завива. Но това зависи,колко си свикнал с машината. И още нещо ми направи впечатление. При използване на боркорони с голям диаметър около 60мм-70мм при голям натиск от страна на пробиващият батерията свършва за секунди.1,5 Аh e. Иначе два-три дена се завиват винтове без смяна на батерия. Може да има някаква защита от прегряване.
Това е . Успех!
 
Днес ги получих и още не съм ги ползвал .Тези дни ще ги натоваря с работа и ще дам отзиви. Благодаря.
 
Ето една много добра о мощна машина
 
Спрял съм се на този винтоверт , някакви отзиви за нея.
 
Ако работите професионално по-добре "ФЕСТО"
 
Back
Горе