• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

SSD мнения

  • Автор на темата vasil62
  • Започната на
Успех..ще се "родиш"с SSD..:40:
 
Направо ще се изродиш със SSD ..:40:
 
Любопитно, справиха ли се "хората" и как? Разбира се че отзивите са добри от SSD, но бихте ли споделили?
 
Имах други харчове и все още не съм купил.Но като взема ще се похваля.
 
Аз поръчах този до края на месеца ще пристигне
 
Пристигна и поставих SSd то стана ма-алко-по бърз не ,че и преди ми беше бавно, но очаквах повече. Единствено където зарежда бързо операционната система. Работата с ПРО100 тъй като работя с нея за това я споменавам, не е съществена. Това е на пръв поглед. Като инстална всичко ще видя и тогава как се държи.
 
Ти всички програми ли сложи на SSD-то. Един вид целия дял "С" ли направи на SSD-то. Освен това има някаква програмка на Самасунг която идва заедно с диска, инсталира ли и нея?
 
Колко по-бързо стартира една система с SSD? Няколко секунди по-бързо. За мен това не е от съществено значение, но ми се струва, че за много хора, това едва ли не, е въпрос на "живот и смърт".
 
Един вид целия дял "С" ли направи на SSD-то.
SSD-то го разделих на два дяла в основния сложих операционната система и офиса. Във втория дял някоя друга програма. Самасунг която идва заедно с диска е за преместване на файлове от HDD към SSD поне на пръв поглед което видях и я деинсталирах. Може би ще има значителна разлика при по-слаби машинки с бавни процесори и малко рам.
 
Програмата е . Преди имаше опции за по - дълъг живот на диска но по ниска скорост на четене / запис и обратното. Можеха да се настройват различни опции по нея. Ама се ъпдейтва на всеки два месеца и сега като гледам нищо няма вече по нея за настройки. Ако ти се занимава, пробвай...
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
 
Back
Горе