• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Представете се с няколко думи (продължение)

  • Автор на темата Neo
  • Започната на
Англия, Лондон. Поне имаше кой да ме посрещне и да ми обясни набързо,как стават нещата. А те стават така: за новопристигнали са нужни документи. За да работиш минимум, което се иска е да изкараш тест и да получиш карта за общ работник. За всеки специалист,като дърводелец, ел. техник,водопроводчик и тн. се иска допълнителни квалификации и допълнителни курсове и колежи. Тоест, няма как да почнеш веднага на тяхното ниво и заплащане без да мине време и да вкараш пари,защото всичко това се заплаща. За да станеш ел. техник колежът струва около 6-7000 паунда и е две години обучение
 
Тъй като получих доста въпроси,пък и имам доста информация,на която не мога да отговоря с две думи,а е интересна и полезна за всички (надявам се) предлагам да се отвори нова тема. Нещо като "Съфорумци в чужбина" и за всяка страна да има подтема и там да се обсъжда. Както казах по-горе: от четири години съм тука. Работя за себе си от три. Всяка една стъпка си е била лично моя без външна помощ. И всяка една грешка също.
 
Здравейте, аз съм Пешо. Занимавам се с програмиране :)
 
Здравей: Ползотворно ползване на форума .
 
Здравейте, колеги аз съм архитект от гр.Бургас .От две години съм се насочил към сферата интериорния дизайн и производството на мебели. Надявам се да обменяме опит и знания в този форум.
 
Здравейте,
Аз съм начинаещ любител, на който му предстой преобразяване на стар апартамент.Поръчахме дограмата, сега започваме с баня и кухня.Та се надявам тук да намеря някои отговори.
 
Здравейте
Казвам се Сергей Велков на 44 и съм от Враца. Занимавал съм се с мебели дълго време, но от 6/7 години не работя това и сега се опитвам да се върна в бранша. Работил съм с масив и плоскости, както повечето. Работил и с нестандартни извити мебели, с извити врати а понякога и страници. Имам много опит и във външния монтаж.Правил съм и съм монтирал и интериорни врати.
Не разбирам нищо от проектиране с програми и бих искал да се науча поне малко.
 
Здравейте колеги.
Казвам се Николай и се занимавам с търговия и производство на мебели .
 
Бих искал да благодаря :a0142:на всички участници в този форум,че споделят своя опит .:kef:
 
Ще видя с какво бих бил полезен за форума.:neutral::smile3:
 
Здравейте, казвам се Стоян и се занимавам с производство и разкрой на мебели фабриката се намира в Сливница ,ще се опитам да бъда полезен с каквото мога.
 
Back
Горе