• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Съфорумци в чужбина

vision of life

Член на екипа
Приятели
Преводачи
Регистриран
9/3/12
Постове
5,049
Резултат от реакция
1,776
Местоположение
България
Ето я исканата тема.
Засега няма да правим за всяка страна поотделно, защото няма все още толкова потребители от чужбина.
 
Аз също бях в Лондон преди коледа , но само за една седмица. Там много ми хареса. Интересно е ,че ми отправиха предложение за работа веднага в сферата на ремонтно довършителни те работи. Трябва им човек с по-големи възможности от тези обикновените за редене на ламинат и боядисване. Човек с възможност можещ да сглоби шкаф и да монтира мивка с батерия е за предпочитане. Все още обмислям и много ме заинтригува това с курса. Аз там отивам при българи и те споменаха за такъв курс, но само ако самосиндикално си работя, а ако съм през тяхната фирма не било задължително.
 

Достатъчно е, че си харесал поста, което се равнява на благодаря. Да не пълним форума с постове от по една дума. Това за никого не е полезно, като информация.
 
За Лондон мога да обясня така ,както ми каза един местен: Лондон е град на бачкаторите и на самотниците. Работа има много ,ако ръцете са ти на правилното място. Повече пари ще се правят,ако се знае поне малко английски за начало. И да се избягват българите,като шефове особено тези,които са там от дълго време.Личен съвет от мен,никой не е длъжен да се съобразява с него,но моето мнение е: щом си отишъл в друга държава-въобще да се забравят българите ,като опция за работа. В началото я спазвах,но после сгреших два пъти и това ми струваше няколко хиляди паунда.
Работи се основно през агенции за набиране на персонал,на които се звъни и се регистрираш ,като какъвто искаш и можеш ,да работиш. Понякога двете не се препокриват,но това зависи само и единствено от човека ,който си търси работа. Сега с този Брекзит нещата станаха много напечени пак и ще стават все по-зле. Поне така се говори ,но знае ли човек...
 
Здравейте,
присъединявам се и аз към "отбора от чужбина" :c022:
 
Back
Горе