• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Представете се с няколко думи (продължение)

  • Автор на темата Neo
  • Започната на
Благодаря. Надявам се да си бъдем взаимно полезни.
 
Добре си дошла,има нужда от всякакви хора за развитие на сайта.По принцип идеята му е добра,но трябва повечко ентусиазъм ;).Поздрави
 
привет бъдещи колеги... Аз съм един начинаещ член на гилдията които има огромното желание да попие максимално от споделения опит и идеи в този форум.Благодаря на създателите и членовете за предоставената възможността.
 
Здравейте, от няколко години производството на мебели за дома ми е хоби. Добър съм в сметките и в чертежите, но само на хартия. Надявам се тук да намеря помощ за разработка на идеите ми и с някои мебелни програми.
 
Здравей, добре дошъл при нас. Попаднал си на правилното място. Тук има доста знаещи и можещи хора, които ще се отзоват на твоите питания и ще помогнат с каквото могат.
 
Здравейте на всички. От няколко години се занимавам с мебели като мебелист.Виждам че тука има доста знаещи и можещи хора-надявам се дави бъда полезен както и вие на мен.
 
Здравейте, мебелист съм от 2000-та година. Чертая на ПРО100 от 6-7 години . Живея на Острова от 4 години . Малко телеграфически излиза, като информация, но трябва, да се почне все от някъде. Намерих този форум, защото за пореден път ми се наложи да си възстановявам цялата библиотека поради гръмнал харддиск. И реших да видя, какво ново има сред професионалните среди в Бг. Харесва ми. Не съм контактувал с българи-мебелисти от има-няма четири години :)
 

Разкажи ни нещо повече - как е работата в англия,с които програми работят англичаните, какви неща харесват там, защо работиш с про100 а не с някоя друга програма, работилница ли имаш собствена или работиш в мебелна фирма,какво точно правиш и въобще за мебелния бизнес в Обединеното кралство-Също може да разкажеш по другите теми и за живота там, да публикуваш снимки на местата, на които си бил, а защо не нещо и по другите теми на форума.Ше ни бъде доста интересно, ще се опознаем по добре и така ще сме си по полезни.Аз например до Обединеното кралство не съм ходил,бил съм само в английската територия Гибралтар на Пиринейския полуостров.
 
Ще направя първо кратко резюме на професионалния ми път. Почнах, както казах по-горе през 2000-та и до 2009-та работих по фирми,фабрики и работилници за мебели. След това си направих моя работилница и станах горд представител на съсловието "гаражни майстори". Почнах да чертая на ПРО100, защото в последната фирма проектанката чертаеше на нея и я пробвах и си паснахме. ( не проектанката:) винаги съм спазвал правилото за работното място и оная работа). Беше яко да работя за себе си и да контролирам целият цикъл от намирането на клиенти до краен продукт. Трудно, но яко! Особено, да се стартира самостоятелно през 2009, когато тъй наречената криза се беше развихрила. И така до момента,в който всичко ми писна- събрах един сак дрехи и един с ръчен инструмент и черта към неизвестното...
 
значи 2009 си заминал за Братания? Там в кой град си?И ако в София си работил за кои по големи фирми си работил?Защото аз почнах 2001 и първо във фирма за изработка на мебели от чам, като собственика беше англичанин...
 
Back
Горе