• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Винтоверти

Като цяло спарки е по-добрия вариант. Имам един приятел го ползва в цеха си вече доста години и си работи перфектно.
 
Здравейте колеги, един мой приятел ми предлага винтовери на metabo: bs18, sb18 и lite. Някой работел ли е с един от тези? Като външен вид са почти еднакви, но като качество. . ?
 
Някой от вас ползва ли импакт винтоверт?
 
За мебелите има ли смисъл да се ползва такъв винтоверт, който удря по посока на завиване?
 
Аз никога не съм имал досег до такава машинка и за това търся мнения.Има ли смисъл,за какво е удобна,къде се налага употребата и ?
Може би ако правиш беседка или навес,ще ти е необходима?
 
И аз не съм ползвал такъв винтоверт, но той е за завинтване на по-големи винтове в дърво, бетон и др.
 
Здравейте колеги, един мой приятел ми предлага винтовери на metabo: bs18, sb18 и lite. Някой работел ли е с един от тези? Като външен вид са почти еднакви, но като качество. . ?
Ако си готов да дадеш толкова пари, съвета ми е да си вземеш Макита. Ползвам ги от доста години и нямам проблеми.Последно хванах едно коледно намаление във Франция и си взех куфар с един нормален и един импакт /шок/ , 3 батерии- 18V- 4Ah ими подариха радио като за коледа....и това за 360 евро.......
Но!
Когато се купуват подобни инструменти е много важно да ти седят добре в ръката /да са ти удобни/, и гледай с какви батерии са окомплектовани. Успех!
 
Ще се прибира едно приятелче от Англия и мисля да ми донесе тези два модела. Гледам имат осветление малки и мощни с нова технология на батерията.Тук са много по скъпи.
 
Аз съм ползвал импактен винтоверт Метабо, около година, като съм работил само външен монтаж. Много бях доволен от него, имал съм досег и с макита, бош и хитачи, но метабото за мен е по добра марка. Импакта ми се е налагало да го ползвам но рядко, за дюбели предимно или за отвиване на кофти винтове. Ако цената на ипактния е доста по висока от другия, не си заслужава.
Работил съм и с Festool това наистина е нещо различно от всичо останало. Шефа на фирмата в която работих се беше изхвърли и ни купи едни комплекти Festооl за по повече от 2000 лв. Два куфара единия за винтоверта а другия с всевъзможни екстри, като единия се закачваше за другия. Уникално нещо е това за който може да си го позволи.
 
Последна промяна:
Back
Горе